Música

Què és el VIDA?

"Què és el VIDA?" és la pregunta que formulen els organitzadors d'aquest nou festival que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 2014 i que pel que van anunciar ahir en roda de premsa a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, està cridat a ser l'esdeveniment que prendrà el relleu al buit que deixa el festival Faraday. Recordem que el festival del Molí de Mar celebra enguany la desena i última edició. El VIDA sobredimensionarà l'espai que fins ara caracteritzava el Faraday, i passarà de les 1.500 persones a un màxim de 10.000, segons va anunciar ahir Dani Póveda, codirector del tinglado. La xifra de 10.000 espectadors és la màxima esperada, i dividirà en franjes horàries. De dia, el festival tindrà lloc a La Daurada Beach Club -on, per cert, se celebra la festa de presentació d'aquest any-, i de nit es traslladarà a la Masia d'en Cabanyes, una construcció del segle XIX, d'estil neoclàssic, que havia estat la casa de la família del poeta romàntic vilanoví Manuel de Cabanyes, i que actualment pertany al Consell Comarcal del Garraf. Els jardins del xalet tenen extensió suficient per acollir tres escenaris, dos de grans i un altre de més petit que, segons van indicar, correspondrà al Bosc Encantat, un espai reservat a propostes artístiques més íntimes, al vespre, i electròniques, a ben entrada la matinada.

A més a més, el festival VIDA pretèn fomentar l'economia local amb el tracte preferencial a empreses proveïdores de la comarca, adaptar els escenaris a l'entorn natural que caracteritzarà el lloc on se celebra i prioritzar el comfort del públic. No se solaparan les actuacions i el concepte eco-friendly estarà a l'ordre del dia, inspirant-se en festivals anglesos com l'End of the Road. El VIDA pretén consolidar Vilanova i la Geltrú al calendari de festivals d'estiu, ara des d'una posició més ambiciosa que fins ara ho havia fet el Faraday, tot i que amb la mateixa filosofia.

L'aperitiu serà el 20 de juliol d'enguany a la festa de presentació "Què és el VIDA?", com dèiem a La Daurada Beach Club, amb un cartell compost bàsicament per dos caps de cartell nacionals, Manel i Maika Makovsky, un nom internacional, Will Johnson, un retorn, Egon Soda, un d'electrònic, BeGun, i un d'emergent: vàlius.

Més informació i entrades anticipades a la venda per la festa "Què és el VIDA?" al web del Vida Festival.

Escrit per
#


2 Comentaris:
Kate ha dit...
This is both street smart and inilglteent.
20.08.2013, 13:04:19
Ahmad ha dit...
in an interview that Jacob is smeoone who we have seen on the show but havent heard speak .In fact INFANT means without the ability to speak Christian and Claire appear on Jacob's cabin and speak on his behalf.Grandpa and mother of Aaron. Aaron was born on the island. The psychic in season 1 told Claire that he could not be raised by others,probably foreseeing his destiny, but somehow he later changed his mind and told her there was a person in Los Angeles!! that could raise him.He also said you must get on this exact plane none other . Who would be the person? Ms.Hawking? She lived in L.A. and also she should know that especific flight would crash on the island. Later on, she said that all the 06 should go back to the island, or god help us . It included Aaron. She wants him on the island. But maybe Jacob/Aaron doesnt want to go back, as something bad happened to him on the island, remember he asked locke to help him. Claire appears to Kate and tells her not to take him back. I will think of some other reasons http://butjlf.com [url=http://qzgbbcenp.com]qzgbbcenp[/url] [link=http://tsfsnzafqy.com]tsfsnzafqy[/link]
06.09.2013, 08:47:31

Publica un comentari
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
ALTRES COSES QUE ENS AGRADEN

Fotografies de Ray Molinari al Faraday A Viva Veu

Caprichos del Apolo: Zu93 + MYRNINEREST (Michael Cashmore & David Michael)

El Faraday diu adéu!

La nova cançó de Washed Out es diu "Eyes Be Closed"

El Cruïlla BCN desvetlla el cartell per dies

"World Regret", primer vídeoclip del nou disc de Ford & Loapatin, "Channel Pressure"

Wind Atlas

#1 Benvinguts a A Viva Veu

Ho cridem a viva veu. Ens obsessionen la m&

#2 Inspira

Encara recordem el concert d'Inspira com un

#3 Me and the Bees

Me & The Bees és un grup de noie

#4 Nova temporada Cicle A Viva Veu

Ben a prop de complir tres anys, avui prese

#1 2011. Els millors discos d'electrònica

Enguany hem tinguts alguns debats interns e

#2 2010. Els millors concerts

Encara que no ho sembli, la música n

#3 Martí de Riquer in memoriam

"La primera impressió que fa é

#4 #Sónar2013: La selecció artística

Amb el mateix criteri utilitzat en cadascun